CERTIFICARE ISO

Misiunea noastra este de a furniza servicii care sa satisfaca cerintele clientilor nostri si a celorlalte parti interesate in domeniul:

Comert cu amanuntul a articolelor de fierarie, a articolelor din sticla si a celor pentru vopsit in magazine specializate(gresie si faianta, obiecte sanitare, baterii sanitare,adezivi, chituri, vopseluri, mozaic de sticla, parchet si accesorii, gips carton si profile, cazi si cabine de dus, scule si unelte, termosisteme, polistiren, extrudat si expandat, e.t.c)

aplicand prevederile legale si necesare, inclusiv prevederile standrdului SR EN ISO 9001 / 2008.

Organizatia urmareste imbunatatirea continua a eficientei si eficacitatii Sistemului de Management al Calitatii in cadrul Sedintelor de lucru si de Analiza a Managementului, avand drept scop final obtinerea de profit.

Viziunea noastra privind indeplinirea acestor viziuni este: Sa dezvoltam "cultura organizationala pentru calitate"

Politica ofera cadrul pentru stabilirea obiectelor generale si a celor specifice pentru calitate.

Valorile noastre pentru indeplinirea obictivelor sunt:

  • Traditia

  • Deschiderea 

  • Devotamentul

  • Competit

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.