DESPRE NOI

District Design este un nume care se doreste a se transforma intr-un brand al companiei si al tuturor showroom-urilor pe care le vom deschide.

 

Compania detine deja o cota importanta de piata in zona de sud a tarii in importul si distributia placilor ceramice.

District Design colaboreaza cu producatori din Spania, Germania, Italia si Cehia, firme cu renume si traditie in producerea materialelor de constructii si amenajari interioare.

 

District Sud si-a creat o strategie de vanzare care sa vizeze toate categoriile de clienti si anume:

1. Vanzarea de produse catre clientul final

2. Vanzarea de proiecte

3. Vanzarea en-gross catre distribuitori.

 

Toate cele trei canale de vanzare au fost bine gandite astfel incat sa poata fi dezvoltate independent, oferind clientilor nostri cele mai bune produse si servicii de pe piata.

Vanzarea de produse catre clientul final se va face prin magazine specializate oferind astfel clientilor cele mai bune solutii pentru amenajari interioare. Produsele sunt prezentate prin expozitoare, mostre, cataloage, prezentari video si site-uri. Clientii beneficiaza de servicii de proiectare, transport la domiciliu dar si de variate promotii.

Vanzarea de proiecte este orientata catre proiecte mari de amenajari rezidentiale, industriale, obiective sociale si comerciale. Coordonatorii nostri de proiecte vin in sprijinul beneficiarilor, putandu-le intelege si satisface mai bine cerintele, datorita experientei si pregatirii specializate in acest domeniu.

Vanzarea catre distribuitori locali le da posibilitatea acestora de a beneficia de produsele noastre de calitate si de a stoca marfa pe credit in conditiile unui contract bine definit.