• Pret redus
  • 7%

Irsap Tratto Calorifer Decorativ 1600mm

6.342,32 RON
6.819,70 RON
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor

Specificatii tehnice si descriere detaliata a Calorifer decorativ Irsap Tratto
IRSAP este o societate care a făcut din cercetare istoria sa şi din inovaţie prezentul său. Este o marcă care garantează calitatea în sectorul caloriferelor. O calitate care ia naştere dintr-o experienţă vastă în încălzirea locuinţelor şi dintr-un traseu coerent care a adus Societatea la nivele maxime în Italia şi străinătate.
TRATTO un calorifer cu liniamente tridimensionale care se detaşează de perete pentru a pune în evidenţă funcţia sa de suport. Două lame laterale de lumină îi reliefează silueta compusă din suprafeţe domoale, fluide, suple. Caloriferul oferă o funcţionalitate maximă, sporită de formele noi, originale. Robinetele sunt ascunse, rămânând astfel un unic element fixat pe perete. 
CARACTERISTICI TEHNICE:
Placă radiantă. Filetarea de 1/2” G dreapta. Presiunea maximă admisă 4 bar. Temperatura maximă admisă 95°C. Pe calorifer poate fi instalat un cap termostatic opţional (vezi secţiunea Accesorii).
PACHETUL INCLUDE:
1 sistem inovator de legătură hidraulică neaparentă, instalat pe produs, prevăzut cu racorduri pentru branşare cu tuburi din cupru (diametre 10, 12, 14, şi 16 mm) i multistrat (14 gros. 2 şi 16 gros. 2); sistem de fixare pe perete; dispozitiv portaccesorii, ventil de aerisire.
Pret exclusiv pe site.
In limita stocului disponibil.
TRTL045B XX IR ANN